Thursday, February 01, 2007

MALO TU MALO TAM

Včeraj zvečer je bila v študentskem domu organizirana spoznavna zabava. Bilo je kar veliko študentov, čeprav meni osebno ni bila kaj preveč všeč.

Kar se faksa tiče, imam ta semester veliko bolji fling kot prejšnji. Če nič drugega lahko razumem in po večini tudi pišem svoje zapiske. Po novem bom mela tudi nekaj vaj iz galenike, kar mi je pravzaprav kar všeč. Pa tudi glede profesorjev se nimam kaj za pritoževati.

Kar se pa planov za naprej tiče,... ja no do sedaj vem za par žurk, Paulin rojstni dan.....in še kaj bi se našlo.

4 Comments:

At 12:20 PM, Anonymous Anonymous said...

Zivjo,zivjo!
Sporocam ti, da se moj projekt "koktajl" razvija naprej s to spremembo da bo brezalkoholni. Ime bo pa ostalo isto Bled Symphony. Kej vec informacij ti se sporocim kmalu, drugace ti pa zelim veselo Valentinovo!
Primoz B.

 
At 1:13 AM, Anonymous Anonymous said...

Hvala :)
Pa, mogoce ze ves tocn datum?

 
At 1:28 AM, Anonymous Anonymous said...

Zivjo Tjasa!

Se en lep pozdravcek od sodelavcev od mami:-) Tukaj smo kar pridni, no so drugi bolj kot jaz, ker mene je mal vrocina "zvila".

Vidim, da so snezne razmere na vasem koncu veliko boljse kot tu v Sloveniji. Prav super izgledajo tista pobeljena pobocja.

Mami te samo hvali, tebe in dogajanje okrog tebe...tako da ne dvomim, da bo tale francoska izkusnja zelo lep spomin za vedno!

Pozdravljamo te vsi in ti zelimo veliko uspehov tudi v drugem semestru!

 
At 1:10 AM, Anonymous Anonymous said...

živjo tjaška!
kako si kaj?
Pošiljam ti en velik poljubček tja u francijo. sicer z malo zamude, ampak je pa od srca :)
lepo se imej, pa še sporočam ti, da te bom v bljižni prihodnosti poslala sporočilo na tvoj mail, ker potrebujem nekaj pomoči pri francoščini :D
** čaw baw **

 

Post a Comment

<< Home