Tuesday, February 27, 2007

'GALA' PLES

To naj bi bil eden večjih dogodkov o katerem se je govorilo že kar nekaj časa. Organizirali so ga študenti farmacije in medicine, povabljen pa je bil pravzaprav vsak, ki se je bil pripravljen za en večer obleči v bolj elegantno obleko (kar je za fante pomenilo kostum, za punce pa je bila obvezna kikla ali obleka). Nekaj deklet je bilo prav lepo oblečenih (naš maturanec), druge spet bolj preprosto. Trend je bila kljub vsemu črna barva - kar je pravzaprav kar malo žalostno. Kljub temu pa je bil najbolj zanimiv del večera prav to- ko smo se z ostalimi Erasmovkami pripravljale in probavale obleke - JA, NO PUNCE PAČ ;)))


Organizirali so pravzaprav vse od večerje (kdor je hotel), do avtobusa, pijače,... in na plesu je bilo 1200 oseb, od tega tudi profesorji.

Kar se vzdušja tiče je bilo super, čeprav ni prav veliko izstopalo od povprečne študentske žurke- s tem mislim predvsem na vrsto muzke (ki ni bila 'gala'), opaziti pa je bilo tudi študente, ki se niso bili sposobni premikati že ob začetku zabave (predvsem zaradi prevelikega zaužitja CH3CH2OH) - v primerjavi s slovenskimi študenti, bi tokrat francozi zagotovo zmagali. => tako si lahko predstavljate avtobus, ki nas je peljal nazaj.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home