Tuesday, February 27, 2007

ISKANJE JAME LASCAUX

Izlet v Toulouse je bil fenomenalen, predvsem pa je bila super družba in ogromno smeha. Kljub temu pa nam je plane malce prekrižal dež, ki sploh noče nehat padat.
Tako smo se pozanimali za infomacije (pazi na TURISTIČNI AGENCIJI) o neki jami Lascaoux, ki so jo pred nekaj meseci obiskali nekateri Erasmus študenti.

Ženska nam je sprintala natančen opis poti, in kar brez težav smo našli vse opisane kraje (ki jih je bilo kar za celo stran). Od večjih, nato manjših,... še manjših,.... dokler nazadnje nismo pristali sredi kolovozne poti (po kateri že leta ni vozil noben avto, in kamor avtobus v nobenem primeru ne pride.) Z manjšo muko smo našli vasico Lascaoux in po nepričakovanem naključju naleteli na prebivalce.

(no tukaj se je ustavilo)

Ob našem vprašanju so se samo zasmejali - saj je bila jama daleč stran od tega kraja - kljub temu pa baje nismo bili edini, ki smo jo iskali v teh krajih. (toliko o sposobnostih turističnih agencij). Ker je bila ura že štiri popoldne so nam prebivalci svetovali, da si je mogoče bolje ogledati neko vasico, ki je znana po konjih.










Vsekakor nismo imeli več kaj za izgubiti- ampak iskanje te 'znane turistične jame' pa dvomin da bo kdo izmed nas pozabil!

1 Comments:

At 12:46 PM, Anonymous Anonymous said...

Zivjo Zivjo!

Ja vidim da se imas res dobro in da kar uzivas :) Sej je prav tako.

No koktajl bomo mesali 4.4.2007 na Bledu pred solo. To niti ne bo taka prireditev kot sem sprva nacrtoval upam pa da bo uspelo. Drugac imamo pa nekaj tezav s pijaco saj je se vedno nimamo :)

No skratka ti uzivaj se naprej pa ti se kej pisem. caw caw

Primoz B.

 

Post a Comment

<< Home